Галя от "Каризма": Мечтаех да не ме разпознават!

Певицата се завръща на българската музикална сцена с участие в шоуто "Като две капки вода"

През ключалката
15:43 - 20 Февруари 2020
15749
Галя от "Каризма": Мечтаех да не ме разпознават!

Галина Курдова, по-известна като Галя от "Каризма", се завръща на българската музикална сцена с участие в шоуто "Като две капки вода". Галя бе дуетна половинка на Миро в дует "Каризма" между 2001 и 2007 г., и е съавтор на някои от най-големите хитове на групата. След 2009 г. слезе от голямата сцена и замина за Лондон, като имаше различни версии за това с какво се е занимавала там.

"Сънувах, че съм на сцена и някак си съвпадна с поканата за "Капките". Чудя се дали има нещо пророческо. Това е мечтите, сънищата, реалността в момента ми се преливат и то по страхотен начин. До момента съм отказвала много предложения за предавания, но на "Като две капки вода" и Маги Халваджиян не можах да кажа "не", призна Галя за участието си в забавното шоу. 

Тя допълни, че винаги ще даде предимство на младите изпълнители, които много харесва. Певицата не е решила дали ще остане в България за да продължи с музикалната си кариера, или ще се върне в Лондон.

"По време на "Каризма" мечтаех да се разхождам с маратонки и тениска. Исках никой да не ме разпознава. Аз исках да не съм пред камерите, да не ме съдят, но публиката много ми липсваше", откровена е изпълнителката. 

Снимки: Кристина Пешева