ГАВРА! Фънки жестоко се подигра с Лили Иванова

През ключалката
21:55 - 06 Април 2020
16017
ГАВРА! Фънки жестоко се подигра с Лили Иванова

Димитър Ковачев-Фънки за пореден път се изказа подигравателно към естрадната прима Лили Иванова, която още преди време бе нарекъл "анахронизъм". Повод чепатият член на журито на "Като две капки вода" да насочи злъчните си стрели към певицата бе изпълнението на Дара, която се превъплъти в Лили.

Младата певица се представи с парчето на примата "Танго". След изпълнението й Фънки, който не одобри имитацията на Дара, се изгаври с 80-годишната прима. Той заяви, че от нейните изпълнения лъха на 200-1000 години назад. Така на практика басистът на "Черно фередже" буквално изпрати Лили Иванова в античността. Всъщност рокаджията никога не е харесвал естрадната певица и сам признава, че това влияе и на оценката му за нейните имитатори.

Дара като Лили Иванова


Изненадващо след изпълнението на Дара в ефир се включи Лили Иванова. "Толкова са се подигравали в това и в други предавания, че какво да кометирам. Добре се справи, имаше само една малка врътчица. Както казваше баба ми „Пу-пу, да те наакат кокошките“, заяви изпълнителката на "Детелини". Нейният глас обаче принадлежеше на един от най-добрите й имитатори - Стефан Илчев. Той се включи по скайп от родния си Бургас.