Гавра с вратаря: Ники Михайлов пуска повече от Николета!

Добре, че има само един син, безмилостни се феновете и към шефа на БФС Борислав Михайлов слез резила с Косово

Новини
12:37 - 11 Юни 2019
11639
Гавра с вратаря: Ники Михайлов пуска повече от Николета!

Националният отбор по футбол беше буквално разпънат на кръст от феновете заради сензационната загуба от Косово с 2:3.

За последните провали на лъвовете е изписано всичко, но феновете могат да ни предложат още изненади, поднесени като гавра.

"Добре, че не сме с отбори от зона Океания, иначе щяхме още по-голям срам да берем! То, къде ли по-голям от това, но... Когато България играеше на Световното през 1994-та и станахме четвърти, в Косово дори не са предполагали, че някой ден ще имат собствена държава", беше един от най-умерените и култови коментира в социалните мрежи.

Разбира се, най-много нападки отнесе вратарят Николай Михайлов, който е син на президента на БФС - Борислав Михайлов. Именно вратарят - един от героите от САЩ`94, е обвиняван за състоянието на родния футбол, който той управлява от октомври 2005 година, само 15 месеца, след като България приключи последното си участие на голям футболен форум - Евро 2004 в Португалия. Борислав Михайлов е женен за трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, като от нея има дъщеря Елинор, а от първия си брак има две деца – Бисера и Николай - настоящият вратар на националния отбор.

Именно тази статистика беше повод за шеговития коментар: "Добре, че Перуката има само един син, иначе не ми се мисли какво щеше да е в националния!"

Бащата на Борислав Михайлов и дядо на Николай е Бисер Михайлов - един от легендарните вратари на Левски и националния отбор. В интернет веднага се появи колаж, сравнявайки тримата - дядото как лови топката в рамките на вратата, бащата - вдигнал победоносно ръка след дузпите срещу Мексико в Щатите и... парче кашкавал, символизиращо изявите на Ники.

"И трите гола са вратарски, няма какво да говорим. В първа лига всеки отбор, с изключение на Левски, има по-добър и по-подготвен вратар от този палячо!", сподели във Фейсбук фен на националите.

И дойде ред на подигравателната снимка - Ники Михайлов в дискотека с чаша в едната ръка, а в другата разперил три пръста. Над снимката има текст: "Ники, Косово колко ще вкарат?"

И за капак - майтапът, който се върти навсякъде из интернет и не се нуждае от коментар: "Ники Михайлов пуска повече от Николета!"