Гей - порнозвезда, награби Азис (ВИДЕО)

Личности
15:30 - 07 Февруари 2020
12504
Гей - порнозвезда, награби Азис (ВИДЕО)

„Не бях докосван от мъж, който е докосвал повече мъже от мен“, така фолк идолът Азис описа снимачния процес на чисто новия му и доста скандален клип към песента Who Cares – първата му на английски.

Мъжът, който го „води по точки“, както сам се изрази, е порно звездата Алекс Марте – италианец със 120 пълнометражни ленти в гей порното. Именно с него сюжетът поставя Азис в афера, докато Светлана Гущерова играе негова съпруга. Двамата мъжаги (Мартен е 191 см и тежи 126 кг) са в ролите на полицаи, които се срещат тайно. Не липсват и пикантни моменти като целувки и дори сцени в леглото.

„Той е такъв пич и такъм сладур, че с него мога да направя всичко, така ме предразположи“, намигна Костинбродският славей. Снимките са се състояли в България в началото на декември под ръководството на Люси Иларионов, а пейзажите са специална препратка към оскаровия филм „Планината Броукбек“, чиито сюжет също размишлява върху еднополовата любов. За новото видео Азис сменя и имиджа и се връща към емблематичната за него руса коса.

Видеото направи своята премиера снощи, като само за час беше гледано от 42 000 потребители на Youtube, а за първите 18 часа – от четвърт милион. Това е и първата песен на английски на Азис. За подобни намерения той намекваше в последно време като пускаше клипчета в социалните мрежи, в които говори или държи надписи на чуждия език. В Who Cares извива глас върху лириките на две млади джаз звезди - Рут Колева и Рейчъл Роу - дъщерята на гранд дамата ни в този стил Камелия Тодорова.

Рут, която на 15 февруари ще представи петия си студиен албум с концерт в зала „България“, изигра главна роля в предишното видео на Азис - „Циганче“, след което и двамата декларираха топли чувства и приятелство.

„Никога преди това не съм пял на английски. Ако съм, то са били отделни думи, които съм си измислял“, разказа в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по Би Ти Ви Азис. „Исках да имам парче на английски в дискографията си, защото светът говори на английски“, добави той, но не уточни дали има мераци да пробива на Запад. Не пропусна да коментира и произношението си на чуждия език: „Ако има проблеми с английския ми език се обръщайте към Рут Колева и Рейчъл Роу. Те ме изстискаха като лимон. Ей това е максимумът, който можах да дам. Освен че написаха текста ме и учеха на произношение“.

С Who Cares Азис се отдалечава напълно от чалга стила като, освен че две джаз певици са му писали текста, музиката е дело на Искрата, който е известен с рап изявите си.

Часове преди премиерата на видеото, самият анонс за предстоящото пускане събра стотици харесвания и повече от 80 коментара от всякакви точки на света – от Румъния, през Босна и Щатите, до Ирак.

Пред Цитиридис Азис призна, че вече е изморен и е намалил участията си, но въпреки това е пял в Бурса на голям концерт пред 45 000 души. Разкри, че преди да излезе на сцена често си мисли, че ще умре и разиграва различни сюжети на ум. Като дете никога не е мечтаел да стане музикант или певец.