Горещо в Lupa.bg: Биляна Йотовска си пусна срамни плажни снимки

Нещо за четене
22:57 - 03 Юли 2019
32200
Горещо в Lupa.bg: Биляна Йотовска си пусна срамни плажни снимки

Моделката и еротична танцьорка Бияна Йотовска и това лято не изневери на провокативния си стил. Сексапилната брюнетка публикува в профила си във Фейсбук меко казано неуместни снимки от лятната си ваканция.

Б-страната на Биляна е доста апетитна

Макар да е на 35 години и да е майка на 8-годишна дъщеричка, стройната красавица не се свени да показва апетитните си форми изпод оскъден бански. На една от снимките, публикувани от танцьорката, тя е в обятията на съпруга си – Димитър Димитров – Културиста. Някогашният бодигард на висаджийския бос Жоро Илиев хищно е награбил огромния силиконов бюст на половинката си Биляна, която все пак се е поприкрила с неспособния да побере огромните й гърди бански.

Бюстът на Биляна не се побира в едрата шепа на мъжа й

Родена през 1984 г. в София и завършила Националната художествена академия, Биляна Йотовска открай време минава за моделката с най-съвършена фигура в България. Тя е украсявала „по организъм“ няколко мъжки списания, била е рекламно лице на десетки фирми, а през последните години се изявява като шефка на еротичния спектакъл „Сикрет гардън шоу“, в който тя и няколко други дългокраки хубавици танцуват около пилон с провокативни костюми.