Гришо хлътна по двойничка на Никол Станкулова (СНИМКИ)

Нещо за четене
18:50 - 15 Юли 2020
19192
Гришо хлътна по двойничка на Никол Станкулова (СНИМКИ)

Гришо се върна в русофилското си русло, след като сам се издаде, че яко е хлътнал по 40-годишна "кака", родом от необятната страна. 

Първата ни тенис ракета се оказа денонощен последовател на Виктория Боня, чиито публикации не пропуска да "хареса" в социалната мрежа Инстаграм. Хубавицата с редица участия в риалити предавания обаче не прилича на бившата изгора на спортиста - Мария Шарапова, а далеч повече на българската синоптичка Никол Станкулова. Уверете се сами колко поразителни са сходствата в чертите на двете чаровници, макар Виктория да превъзхожда по възраст нашето момиче с цели 8 години.

Боня е популярна руска водеща и актриса. Тя се радва на огромна популярност в социалните мрежи - има над 7 милиона последователи в "Инстаграм".

Виктория също като Гришо живее в Монте Карло. Именно в Княжеството първата ни ракета се подготвя в момента за рестарта на тенис сезона след дългата пауза заради пандемията от COVID-19 и дългото му лекуване от вируса, който лепна след участието си на "Адрия тур" заедно с Новак Джокович в Хърватия.