Халваджиян разгневи публиката: Музиката на "Всичко е любов" е много лоша

Много сте си повярвали, обиден и разочароващ коментар, скочиха зрителите на продуцента

Култура
11:30 - 01 Февруари 2024
9407
Халваджиян разгневи публиката: Музиката на "Всичко е любов" е много лоша

"В памет на Иван Иванов седнах тази вечер да изгледам “Всичко е любов”. Не го бях гледал от 30 години. Хубава история, но музиката… Съжалявам, че трябва да го кажа, но това е най-лошата филмова музика! Музика, която няма нищо общо с филма! Особено пък за филм, който се казва “Всичко е любов”. Абсолютно необяснимо за мен!" Това написа в сряда вечерта, часове след тъжната вест за смъртта на легендарния актьор Иван Иванов продуцентът Магърдич Халваджиян.

Коментарът му във фейсбук предизвика вълна от възмущение и негативни реакции, че е неподходящо в такъв трагичен момент да се критикува и да се изтъкват недостатъците на филма, вместо да се поклоним пред актьора. Доста хора разкритикуваха известния продуцент и му казаха, че доста си е повярвал и се е взел много насериозно.

Ето и част от реакциите на зрители под коментара на Магърдич Халваджиян:

Nikolai Velchev: Изключително глупав и неуместен коментар в такъв момент. Поклон пред един голям талант! Напусна ни един от идолите на нашето време, оставил незабравими мигове,които трябва да помним с уважение и умиление, защото вече няма такива актьори и филми! Поклон!

Елла Хрис: Поклон пред един невероятен талант и прекрасен човек! Преди 30 години кой знае каква е била ситуацията и кой ли е трябвало да нагласят да се радва на успех, покрай успелите. Точно от вас не очаквах такъв пост, но вие сам си преценявате, всеки има право на глас!

Boyka Georgieva: Филмът е уникален, показва живота такъв какъвто е бил, без излишна сладникавост и без щастливият край на американските филми. Нима в живота всичко е розово? Музика ли дори не се сещам за нея, но играта на актьорите тя се помни.

Andreana Koicheva: Точно това ли е най-важно и уместно да се коментира сега...има мигове, в които трябва просто да замълчим и да Благодарим!

Nana Ilarionova: Дълбок поклон! Когато артистът е магнетичен, божественно красив, добър пресъздател на образа, като покойният вече Иван Иванов, музиката е без значение! Любим на поколения, макар,че никой не го потърси повече за роли, той си остана идол недостижим!Светъл да е пътят му! Мир и покой на душата му!

Янина Кашева и Иван Иванов във филма "Всичко е любов"

Nadejda Dimitrova: Точно в този ден ,в който загубихме точно този човек, музиката на точно този невероятен филм е последното, което е важно…Светъл път на душата му. А музиката и професионалното Ви мнение за нея, вярвам, може да пропуснем…

Maria Slavova: Никой вaроятно не помни музиката!!! Запoмнящ е филмът и актьорската игра!!! Иван Иванов- талант!!! Поклон!!!

Anelia Markova: Поклон пред великия актьор! А от вашия коментар на днешния ден, лъха завист и незнайно защо дори злоба, щом в такъв момент дори няма една дума за него. Светла да е паметта му!

Katia Pehlivanova: Музиката е такава, каквато слушахме по наше време в дискотеките. Много по-хубава от днешната чалга. Филмът беше прекрасен с невероятни артисти. Поклон пред паметта на Иван Иванов!

Eleanor Stoyanov: Напълно съм съгласна с Вас! Тези джазови мотиви въобще не подхождаха на финала! Поклон пред таланта на Иван Иванов!
Нека да почива в мир!

Ira Yordanova: Неее, не вярвам, че това е коментар на Маги Халваджиан! Нещо тук е сбъркано! За Иван Иванов, този емблематичен актьор, с чиито роли цяло едно поколение се влюбваше и всички момичета припадаха по красотата му, а таланта му и до ден днешен е несравним, не може да се коментира по този начин в този ден! Това е възмутимо и супер тъпо! А уж, г-н Халваджиан винаги сте искали да ни показвате на нас, зрителите, че сте високо интелигентен и разбиращ от всичко! Голямо разочарование и обида!

Кристина Ташева: Много си повярвахте.