Харизанов хейти томболата на МЗ за "няма вирус" на Кацаров

Анализаторът напомня интервюта на здравния министър от началото на пандемията

Политика
13:51 - 08 Октомври 2021
2834
Харизанов хейти томболата на МЗ за "няма вирус" на Кацаров

Злите езици твърдят, че часовниците, които МЗ раздава на томболата за ваксинирани, имат вградена особена специална функция: Можете да върнете времето с година назад и да изгледате на живо онлайн разговора, в който Стойчо Кацаров обяснява как няма вирус, няма умрели от тоя вирус и всичко с тов ковид си е жив тестис, казано по медицинскому. Горчивото си мнение изрази политическият анализатор и екс шеф на "Напоителни системи" във фейсбук. 

И посъветва задочно МВР шефа Бойко Рашков да потърси от колегата си Кацаров екстракт от гинко билоба: "Човекът продължава да говори за някакъв министър Младенов, а Младен Маринов продължава да си ходи спокоен и незасегнат. Безобразие някакво". 

"А да, и го питайте Рашков дали има задържани пари при тия 100 разследвания за купуване на гласове. Защото за разлика от ВСИЧКИ предишни кампании неговото число май е 0 /нула/, а разследванията му са на основата на анонимни сигнали, надраскани по Post.It листчета.

Иначе сме добре - Кирчо утре се връща от Букурещ с документите за ГРАО, че иначе няма право да е кандидат, а пък Асен чака групата отчаяни съпруги и напъдени пиарки да му кажат какво да обяснява за недекларираната офшорка", завършва Харизанов.