Холи Бери показа убийствени плочки

Новини
12:41 - 12 Ноември 2019
6708
Холи Бери показа убийствени плочки

53-годишната Холи Бери за пореден път доказа, че упоритата работа в залата и правилното хранене водят до страхотни резултати. Смуглата носителка на "Оскар" сподели в инстаграм своя снимка, на която демонстрира стегнатите си и добре изваяни коремни мускули.

"Вдигнете летвата повече, отколкото си мислите, че можете, определете целта си и не я изпускайте от поглед. Няма да ви бъде лесно, но след това ще сте благодарни. Всяка секунда ще си е заслужавала!", пише звездата към снимката, която е събрала над 460 хил. харесвания.

Холи Бери в момента се подготвя за ролята си във филма "Натъртен", където ще изиграе Джаки - ММА боец. Майка на две деца, звездата продължава да намира време да спортува и да се грижи за добрата си физическа форма.

След като на 19 г. ѝ откриват диабет, Бери спира захарта и тестените храни. Менюто ѝ включва много плодове, зеленчуци, салати и огромни количества вода на ден. Актрисата разкри миналата година и своето тайно оръжие, за да изглежда толкова млада и жизнена - костният бульон, който си прави сама.