И Анелия мина в отбора на конете

Певицата брои 20 бона за ново чене

Нещо за четене
11:42 - 03 Октомври 2022
5472
И Анелия мина в отбора на конете

Фолк певицата Анелия се е обзавела с ново чене. Брюнетката вече прилича на сестра близначка на Благо Георгиев-Джизъса. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е дала 10 000 евро за да подмени зъбите си, пише „Уикенд”. Бившата на Коко Динев гордо афишира новата си усмивка.

„И тя мина в отбора на конете. Ужасна е тази мода с тези изкуствени зъби, особено при здрави и не лошо собствени” – коментират последователи на фолк дивата.

Фенската маса на певицата смята, че тя изглежда неестествено и усмивката й по-скоро напомня на „кон с хроничен сап“. Самата изпълнителка не крие, че зъбите й са дело на столичен стоматолог, който не спира да хвали за конската си усмивка, но вместо похвали, жъне жестока критика и откровени подигравки.

„Всеки път, когато погледна в огледалото виждам усмивка, която харесвам и вярвам, че заслужавам. А човекът, който се крие зад мен е виновникът за тази усмивка - моят стоматолог и добър приятел. И макар той да не обича много да е под светлините на прожекторите, не мога да не споделя с вас колко доволна съм от професионализма и отношението му. Ако и вие искате да получите усмивката, която заслужавате - доверете му се и няма да сгрешите” – рекламира стоматолога си брюнетката.

Заралийката е минала тънко, защото само един изкуствен зъб върви около 2-3 хиляди лева, тя е трябвало да се охарчи с поне 50 бона, но се спазарила със стоматолога си, който й направил отстъпка, а тя обещала да го рекламира и да му намери нови клиенти. Бившата на Коко Динев спазва обещанието си и усилено хвали денталния лекар, но по-скоро е негова ходеща антиреклама. Брюнетката нямаше проблеми с дъвкателните си органи, но решила да ги промени. Манията по корекции тресе голяма част от родните звезди и Анелия не отстъпва по-назад.

Благой Георгиев – Джизъса въведе модата на огромните бели зъби, откраднати сякаш от коня Росинант. Преди време бившият футболист разкри, че изкуственото му чене струват точно 20 000 евро. Зъбите му са дело на руски стоматолози, защото тогава играеше за няколко тамошни футболни отбора. Бившата му любима Златка Райкова също последва примера му преди около две години. Още куп фолк певици също си смениха зъбите и си сложиха изкуствени ченета.