И аз се кандидатирам за кмет! Искам да забраня ямболските Златки

Не гейовете, а селяните превърнаха София в клоака

Актуални новини
16:48 - 03 Юли 2019
13441
И аз се кандидатирам за кмет! Искам да забраня ямболските Златки

Най-обичам някой ямболски потурко да си дойде от Москва и да ми казва какъв парад трябва да има в центъра на родния ми град. Да, за онзи атакуващия с белите лимби говоря, който щял да се кандидатира за кмет на София, за да изгони педерастите от жълтите павета. Е, аз също издигам собствената си личност за градоначалник с една точка в платформата – да разкарам от столицата полуръстовите провинциалисти с претенции за обществена значимост.

На мен лично педерастите не ми пречат ни най-малко. За целия ми съзнателен живот нито един хомосексуалист не се е опитал да ме опъне против волята ми. Виж, за селяндурите от Ямбол, Крушовица или Крумовград с депутатски карти нещата не стоят точно така. Те лашкат и мен, и братята ми по съдба от мижавата българска средна класа ежедневно и ежечасно, с мощни и отработени тласъци.

Не стига това, та един от тях е решил да ми посегне на столичните гейове. Тукашните меки китки са се събирали пред „Баня Мадара” докато въпросният борец за християнските ценности и изповръщания панславизъм още е пасъл козичките по ямболските баири. Много от тях са написали прекрасни стихотворения, изиграли са знакови роли в киното и театъра, създали са шедьоври на приложните изкуства, докато не са се занимавали с дупетиите си. А София растеше и не старееше.

Превръщането на града ни в клоака не е следствие от няколкостотин лесбийки със знамена и мъже със сутиени, излизащи на улицата веднъж годишно. То е продукт на нашествието от селски тояги като въпросния ямболски богослов, които завзеха всички сфери на обществения живот от сервитьорството, през таксиметровите услуги, та чак до депутатстването.

Ако искам кмет от дълбоката провинция, който няма никакъв усет за духа и пулса на хилядолетната София, не ми трябва никакъв белокос кремълски контрагент. Достатъчна ми е самоковската даскалица Йорданка. А на бас, че сред некадърните дюлгери, ремонтирали „Графа”, няма нито един обратен. Не са хомосексуалистите онези, които серат в градинките, смърдят с 30-годишни дизеляци, палят гуми по кварталите, мятат фасове в шахтите и дращят с чекийки по паметниците. Не от гейовете, от селяните страда София и Бялата Златка е част от проблема, а не от решението.