Ицо Хазарта избухна: Не сте за среден пръст, за килия сте

А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО - написа рапърът във фейсбук

Нещо за четене
12:08 - 05 Юни 2022
5663
Ицо Хазарта избухна: Не сте за среден пръст, за килия сте

Народният представител от ПГ "Продължаваме промяната" Христо Петров, познат още като Ицо Хазарта, направи коментар във фейсбук профила си по повод последните събития. 

"Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад, бих ли направил това отново? Честно казано, отговорът е "не". Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл - да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично", заяви Петров.

"Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също - малко им е на тия", разказа още той. 

"Не сте за среден пръст. За килия сте - дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо", завършва поста си в социалните мрежи Ицо Хазарта.