Ицо Хазарта: Желание за промяна? 60% не гласуваха изобщо

От живота си знам, че коментарвъв фейсбук, псувня на маса - това е безсмислено, твърди рапърът

Политика
21:49 - 04 Април 2021
2252
Ицо Хазарта: Желание за промяна? 60% не гласуваха изобщо

"Аз гласувах около обяд, активността е много показателна. Трябва да изкажем голяма благодарност към всички, които гласуваха, към българите в чужбина, въпреки всички усилия да им се попречи да го направят, те показаха, че си обичат страната и положиха неимоверни усилия." Това заяви в студиото на bTV Ицо Хазарта.

"При 60% хора, които не са гласували, мисля, че не е сериозно да говорим за желание за промяна. Няма как това да е нещо такова. 

Аз смятам, че е по-важна работата, която се върши, има хора, обиграни в отговора на всеки един въпрос.

Мога да дам такъв пример - ако кажа сега, да речем името на Пейо Колев, повечето не знаят кой е. Благодарение на него и такова като него, го има паметникът на Шипка. Всички знаем къде е този паметник, а всъщност кой го е правил - това ни убягва. Казвам го с идеята, че повечето хора правят неща, които ги надживяват. 

Примирението е неправилен избор. Призовах сутринта на страницата си хората да гласуват и прочетох десетки коментари колко това е безсмислено. А от живота си знам, че коментар, псувня на маса - това е безмислено. Хората в чужбина показват, че когато вземеш съдбата в собствените си ръце, тя е по-добра за теб. "