ИДЕЯ?! Индийка погреба мъжа си жив

Умникът сам си го пожелал, щял да стане безсмъртен

Свят
12:27 - 30 Ноември 2021
1829
ИДЕЯ?! Индийка погреба мъжа си жив

Жителка на индийския град Ченнаи в щата Тамил Наду е заподозряна, че е погребала мъжа си жив. Според публикация в "Трибюн Индия", тя е направила това по негова молба, тъй като мъжът смятал, че така ще постигне безсмъртие.

Дъщерята на Нагарадж, която работела като IТ специалист, се прибрала в четвъртък и установила, че баща ѝ го няма, а майка ѝ – 55-годишната Лакшми, не казала нищо. Едва в събота, след продължително настояване, тя признала на дъщеря си, че баща ѝ е пожелал да бъде погребан жив, за да може да постигне безсмъртие.

Съпругът, 59-годишният Нагарадж, след като посетил няколко храма в Тамил Наду, казал на хората, че общува директно с Бога и че е свещеник. Освен това построил малък храм в задния двор на дома им и го използвал, за да пророкува на хората, които идвали там.

Според свидетелските показания на дъщеря му, във вторник, 16 ноември, Нагарадж е получил болки в гърдите и е казал на съпругата си, че ще умре. Той я помолил да го погребе жив, за да може да постигне безсмъртие.

След като изпаднал в безсъзнание, Лакшми повикала двама работници и им казала да изкопаят голяма яма, като обяснила, че това е резервоар за вода.

Тя погребала Нагарадж на 17 ноември, сряда, докато той бил в безсъзнание.

Полицаите изкопали тялото от ямата и го изпратили за аутопсия, която трябва да покаже дали мъжът е бил погребан жив.