Има ли „ново НЛО “ на Антарктида ?

Поредната сензация е на интернет търсачи

Мистика
11:09 - 05 Февруари 2024
4217
Има ли „ново НЛО“ на Антарктида?

На брега на остров Two Hills близо до връх Модев, изследователи, използващи Google Maps, откриха структура, която прилича на извънземен космически кораб. Евентуалният космически кораб изглежда точно както феновете на научната фантастика си представят: сферична форма, с широк метален ръб и размери, за които се смята, че достигат 12 метра в диаметър.

Една от аномалните характеристики на обекта е неговата позиция. Обикновено ледените образувания по бреговете на островите придобиват различна форма, когато са изложени на вълни, докато предложеният космически кораб лежи на една страна в зона, относително незасегната от водата.

Дебатът за произхода на обекта е продължен от Ерик Хекер, който твърди, че е видял „мощни машини“ по време на престоя си в Антарктида и дори е успял да влезе в контакт с извънземни кораби, пристигащи от далечни открити пространства.

Докато работи в Raytheon Technologies Corporation, Хекер говори за съществуването на технологии, които е трудно да си представят съвременните хора. Според него технологиите за насочени енергийни оръжия и системите за откриване на неутрино в станцията на Южния полюс може да имат необичайни функции и връзки с извънземни обекти.