Има ли град на Марс ?

Любител на НЛО-теории е убеден, че митичната Атлантина е всъщност Червената планета

Мистика
11:03 - 27 Септември 2019
9196
Има ли град на Марс?

Неуморният и вече световноизвестен изследовател на неидентифицираните летящи обекти и извънземния живот Скот Уоринг през последните дни отново привлече вниманието към себе си. Гледайки снимки на повърхността на Марс, Уоринг твърди, че не е могъл да повярва на очите си, защото е открил цял град на Червената планета.

Уфологът твърди, че градът може да бъде видян в снимките на НАСА на повърхността на Марс. Тези снимки може би доказват, че все още има живот на Марс, но Уоринг не изключва, че това може да е рядко естествено явление. Изследователят смята, че този град е пряко свързан с митичния континент на Платон Атлантида. Очевидно представителите на атлантската цивилизация някога са живели на Марс, но поради някакъв непознат за нас катаклизъм или война са напуснали безжизнената планета, премествайки се на Земята.

Възможно е Атлантида да не е континент, а планета. Факт е, че на древните хора е трудно да обяснят събитията, свързани с пътувания до други планети и затова са заменили това пътуване със съществуването на непознат и за тях „голям континент”. Според Скот Уоринг на снимките от Марс са доста ясно видими геометрично правилни линии, подобни на улици, покрай които има някои сгради с куполи и кули. Уоринг дори различава „сграда“, която много прилича на Ватикана със своята кръгла основа и кръгъл покрив. Изследователят е сигурен, че този образ е стопроцентно доказателство за живот на Марс.