Има пари, угажда си: Циганинът Меди избухна с шукаритетен "Мерцедес" за над 200 бона

Гласовитият ром си поръча колата от завода, сложи си "лачен" номер

Шоу
18:18 - 20 Юли 2023
12094
Има пари, угажда си: Циганинът Меди избухна с шукаритетен "Мерцедес" за над 200 бона

С кола за повече от 200 000 лева се придвижва от няколко месеца нашумелият изпълнител от ромски произход Меди. Гласовитият циганин, нашумял с връзката си с манекенката Моника Валериева, брои крупната сума за лъскав спортен мерцедес. Колата е чистак нова и е произведена от консорциума преди няколко месеца. Докарана е специално за Меди, който е първия й горд собственик.

Шукаритетен "Мерцедес"

На всичкото отгоре музикантът плаща и немалко пари, за да има тузарски и различен номер. Вместо да заложи на 4 еднакви цифри, Меди избира 3 едни и същи, а четвъртата е на любимото му число - 7.

Разбира се, парите не са проблем за него. Само за месец певецът заработва между 100 и 150 бона, тъй като се продуцира сам и не плаща на компания, която му държи правата. Най-вероятно по-голямата част от парите не се декларирани в НАП, тъй като се плащат в брой на рома от заведенията, в които пее, а както е известно, там паричните потоци не са регламентирани. Возилото на Мехмед Гогов, както е името на изпълнителя, е пълно с екстри. Меди още се страхува да остави новата си играчка в ръцете на шофьор.