Истината за шамара - Крис Рок спи с жената на Уил Смит

Шоу
15:00 - 29 Март 2022
10835
Истината за шамара - Крис Рок спи с жената на Уил Смит

Ако смятате, че актьорът Уил Смит е горд защитник на семейната чест, след като обърса шамар на Крис Рок на сцената на наградите "Оскар" след неуместна шега с плешивостта на жена си Джейда, помислете пак. Според в. "Сън" взелият статуетка за ролята на Ричард Уилямс мъжага имал зъб на колегата си, защото онзи често го замествал в брачното ложе, при това от години.

За никого в Холивуд не е тайна, че бракът между Уил и Джейда е доста жалка имитация. Двамата го наричат "отворен", но истината е, че палавата негърка спи с когото и както си иска, а Смит само мълчаливо кима одобрително на тъпкачите на съпругата си.

Странната двойка поддържа приятелски отношения с Крис Рок повече от четвърт век, които за дамата често се изразяват с гуш-муш докато Уил е на снимки. Той уж нямал нищо против жена му да си ляга с този или онзи, но след като Рок си позволи да се бъзика с Джейда, която иначе охотно оножда, чашата преляла.

Актрисата от "Матрицата" публично си е признавала не една и две извънбрачни афери, а дъното е било преди петилетка, когато имала връзка със съученик на сина си. Младото рапърче Огъст Алсина, с 21 лазарника по-свеж от опитната леля, я оправял цяла година.

Уил и Джейда няколко пъти временно са се разделяли заради разязданото поведение на дамската половина от двойката, като през 2016-а дори подадоха документи за развод, но размислиха и ги оттеглиха.