Ивайла Бакалова бяга в Дубай, не ще да я разпитват за Вълка

Румен Гайтански е разследван за източване на 150 млн. от ББР и е предпочел устатата миска да е по-далеч, за да не изръси нещо и за неговите далавери

Ексклузивно
17:30 - 14 Август 2024
6595
Ивайла Бакалова бяга в Дубай, не ще да я разпитват за Вълка

Хич не й върви напоследък на смуглата "Мис България" Ивайла Бакалова. Първо настоящият й съпруг Веселин Денков беше замесен в далаверите на съдебните кадровици Пепи Еврото и Мартин Нотариуса, а сега на топа на устата е старата й любов Румен Гайтански - Вълка.

Миналото лято Ивайла реши да се пише свидетел по закучилото се дело "Барселонагейт" и малко след това Весо Брадата, както е известен сегашният й мъж, я натири в Дубай, за да не му клати лодката с палавата си уста.

Миската се беше амбицирала яко и даваше интервю след интервю, че знае много по темата и е била заплашвана от хора на бившия премиер Бойко Борисов. И даже поиска имунитет като защитен свидетел.

Скоро след това Ивайла млъкна и се пренесе в Дубай с невръстната си дъщеричка от мастития лихвар Веселин Денков. Според наши информатори именно той е изпратил своята половинка за заслужен отдих.

Миската празнува 43 в мкомпанията на мъжа си Веселин Денков

Бизнесменът бил бесен от медийните изяви на Бакалова, която уж искаше да му помогне, след като през 2020 го закопчаха и му заведоха дело за незаконна лихварска дейност и силово притискане на длъжници.

"Правиш и себе си и мен на идиоти", беснеел баровецът и настоял Ивайла и малката Вяра трайно да напуснат пределите на родината. Даже за известно време беше орязал и социалните мрежи на дащната миска, но когато нещата утихнаха, си я прибра на наша земя.

Сега историята се повтаря, наистина като фарс. Според наши източници Ивайла отново е била засилена към Дубай, този път по настояване на бившия си Румен Гайтански. Както е известно, Вълка е разследван за източване на 150 млн. от ББР и явно е предпочел устатата Бакалова да е по-далеч, за да не изръси нещо и за неговите далавери.