Ивайла Бакалова върви по 14 км на ден

Варненката теши любовната мъка със спорт

През ключалката
15:43 - 01 Април 2019
4530
Ивайла Бакалова върви по 14 км на ден

Ивайла Бакалова се похвали, че на ден изминава по почти 14 км с тичане и ходене пеш. Една от най-красивите ни миски от години е запалена по спорта и не пропуска седмица в която поне няколко пъти да се разходи из Витоша. В последния ден от март, екс носителката на титлата „Мис България” показа на почитателите си какво е отчел крачкомерът й – близо 22 хиляди крачки.  

Преди няколко месеца Баклова плашеше почитателите си със супер слабото си тяло, не повече от 48 килограма при ръст 172 см. Тогава всички се питаха дали не страда от анорексия и любовните й проблеми с Веселин Денков – Брадата ли са причината да се стопи драстично. Варненката теши любовната мъка със спорт.

Припомняме, че преди 14 години Ивайла започна да се занимава с недвижими имоти, като по време на кризата 2009 г. реши да замине за Дубай, където отново консултираше клиенти, желаещи да влагат парите си в недвижима собственост. Именно в арабската страна се запознала с Весо Брадата, който притежава просторно жилище в Дубай. Маститият бизнесмен, който държи едни от най-известните ресторанти в столицата, дори зарязал съпругата си Виктория заради дългокраката красавица, но както бързо пламна, така и бързо угасна любовта им и днес Бакалова отново е сама.