Извънредно в Lupa.bg: Самоуби се кандидат-депутатът от ГЕРБ Христо Кацаров, гръмнал жена си

Новини
19:53 - 19 Ноември 2021 (обновена)
38612
Извънредно в Lupa.bg: Самоуби се кандидат-депутатът от ГЕРБ Христо Кацаров, гръмнал жена си

Издирваният за убийство кандидат-депутат Христо Кацаров бе открит мъртъв, съобщиха Би Ти Ви и Нова. Според първоначалните данни от полицията Вероятно става дума за самоубийство.

Кацаров е бил открит мъртъв в апартамент на софийския бул. „Климент Охридски“ в квартал „Дървеница“. Той се е прострелял със законно притежаван пистолет.

Самоубиецът е открит от органите на реда в дома му. Полицаите са отишли да го задържат след получена Европейска заповед за арест от Нидерландия за задържане за евентуално извършено убийство на неговата приятелка Елена Ганчева. По непотвърдена официално информация същата е служител на Европол.

Христо Кацаров и Елена Ганчева били на ваканция в Нидерландия. Там се скарали жестоко и Кацаров я убил. След това той се прибрал в България. При опит на служителите на МВР да го задържат, Кацаров се е самоубил.

Христо Кацаров има зад гърба си години опит като парламентарен секретар и началник на политически кабинет в Министерството на туризма по времето на Николина Ангелкова.

В едно от последните си интервюта, Кацаров твърди, че развитието на туристическия сектор е от ключово значение за област Бургас и двигател на икономиката в региона.

"Участвам в кампанията като част от екипа на коалиция ГЕРБ-СДС, защото България се нуждае от потенциала, знанията и труда на всеки един от нас, за да се върне по пътя на европейското си развитие", категоричен е Христо Кацаров по време на предизборната кампания.