Извънземните вече чипират хората?

Стотици случаи на странни обекти в телата има по цял свят

Мистика
11:44 - 03 Декември 2022
6052
Извънземните вече чипират хората?

От време на време лекарите откриват чужди тела в главата, костите и меките тъкани на телата на своите пациенти. Самите носители нямат представа откъде са се появили в тях тези топчета, кубчета и пр. Имплантирането е направено на ниво, недостъпно за съвременната медицина. Това естествено предизвиква въпроса извънземни ли чипират земляните.

Първата сериозна публикация за откриването на странно чуждо тяло в човешко тяло се появява в средата на 80-те години на 20 век. Тогава в клиниката в Оксфорд медиците Харлоу и Кларк по време на изследването на околоплодната течност в тялото на жена откриват чуждо тяло с размери 0,5 мм. Тогава персоналът на клиниката използва за първи път термина „имплант“. Тази „находка“ е първата, но не и последната.

След публикуването в списание Nature на статия за странната находка в оксфордската клиника в редакцията започват да пристигат множество съобщения за подобни „открития“. Оказва се, че много лекари са имали подобни случаи в практиката си. Но, страхувайки се от подигравките на колегите, те предпочитат да замълчат.

През 2000 г. в Научноизследователския институт по спешна медицина в Санкт Петербург е приета жена с оплаквания от главоболие. Резултатите от томографското изследване са повече от неочаквани за лекарите. На екрана на монитора те виждат сложна геометрична фигура, състояща се от няколко правоъгълника. Формата на чуждото тяло е толкова правилна, че идеята за изкуствения му произход идва естествено. Обектът е прозрачен за рентгеновите лъчи, което означава, че очевидно не е метален.

Изумена от съобщението на лекарите, жената не можаеда каже нищо - нито кога, нито как чуждото тяло е попаднало в главата й. Лекарите не откриват следи от оперативна интервенция или следи от наранявания. Жената отказва предложената операция за изваждане на мистериозния обект от главата й. Тъй като няма патологични промени в мозъчните тъкани, лекарите не настояват за операция, а фактът, че в мозъчните тъкани на пациента е открито чуждо тяло с неизвестен произход остава без коментар.

Постоянно нарастващият поток от доклади за подобни аномалии привлича вниманието на ЦРУ, което създава звено за изследване на всички тези странни случаи. Откакто е станал служител на ЦРУ, д-р Р. Лиър е прегледал повече от 200 души от средата на 90-те години. Всички пациенти, насочени към лекаря, имат в себе си обекти с неизвестен произход, имплантирани в меките или костните тъкани на телата им. Някои от пациентите се съгласяват на операция за отстраняване на имплантите.

Един от първите премахнати импланти е Т-образен предмет с дължина около 1 см. Той е имплантиран (буквално „зазидан“) в костта на крака на млада жена. С многобройни микроскопични процеси обектът прераства в хрущяли, кости и нервни окончания т.е. превръща се в част от нервната система на пациента). Този странен „гост“ не създава никакви проблеми на жената. Открит е абсолютно случайно.

Колекцията на доктор Р. Лиър съдържа около дузина импланти, които той извлича от телата на пациенти.

Нито един от имплантите не прилича на друг. Чуждите тела не са отхвърлени от тялото на нито един човек. Обичайната защитна реакция в такива случаи под формата на възпаление или кисти не се наблюдава.

Никой от носителите на тези импланти не може да обясни как чуждото тяло е попаднало в тялото му. Няма белези, показващи хирургична интервенция.

През август 1995 г. мъж и жена последователно лягат на масата на хирурга Бърт Клеменс. И двамата са с импланти - жената има 2 в крака, мъжът имаше 1 в ръката. Изделие № 1, взето от тялото на жена, е с триъгълна форма с размери 0,5х0,5 см, изделие № 2 е с кръгла форма, не по-голямо от пъпешово семе.

Установено е, че имплантът на мъжа е подобен на #2, открит в жената. Пациентите живеят в различни части на щата и никога преди не са се срещали.

Проучвани ли са имплантите? Разбира се! Но изследванията вместо отговори само добавят въпроси. Някои от имплантите се състоят от няколко десетки химични елемента в недостъпни за земната технология комбинации и имат аномално съдържание на въглерод.

Някои не са статични, постоянно се променят от твърдо към желеобразно състояние и обратно. Много от тях се самоунищожават веднага след извличането. Подробно проучване на извлечените импланти при сегашното ниво на технологиите се оказва просто невъзможно.

Първото нещо, което идва на ум, е, че това са "подаръци" за човечеството от извънземни. Много пациенти след откриването на „допълнителните детайли“ в тялото им „си спомнят“, че са били отвлечени от представители на извънземен разум, но доколко може да се вярва на тези спомени, остава спорно. И ако да, каква е целта на намерените предмети?

Това сензори за проследяване на обекти ли са или контролни устройства? Извънземните изучават ли хора или ние сме само експериментални мишки?

Или може би всеки носител на имплант е мина с часовников механизъм и целта му е да се превърне в безмозъчен робот при получаване на сигнал и да започне да изпълнява заложената в него програма? Представителите на човечеството носят ли тези „подаръци“ за своя полза или в своя вреда? Все въпроси без отговори.

Съществува и друга версия, според която материализацията на предмети е възможна в резултат на въздействие върху материалния свят на човешкото съзнание и психика. В този случай обектите просто възникват от нищото и средата, в която се осъществява материализацията, няма значение. Многобройни легенди за магьосници, необясними случаи на левитация, телепортация, откриване на обекти с изкуствен произход във въглищни пластове и много повече се вписват идеално в тази теория.

Междувременно учени и ентусиасти събират информация, обобщават я и вероятно едва последователите им ще успеят да разрешат загадката на „чиповете“.