Джейн Сиймор готви нов сезон на "Доктор Куин"

Епизодите ще се излъчват от "Нетфликс"

Култура
12:34 - 09 Октомври 2019
7049
Джейн Сиймор готви нов сезон на "Доктор Куин"

През август снимка на Джейн Сиймор и Джо Ландо зарадва много феновете на един от легендарните сериали от 90-те години "Д-р Куин Лечителката", който приключи преди 21 години. Още тогава в коментарите към снимката се появиха почитатели, които много биха искали да видят отново на екран любимците си.

В ново интервю за ЕТ Джейн сподели, че работи здраво, за да възроди сериала, който я изстреля на върха на славата. Бет Съливан, по чиято идея са създадени сериите, е измислила невероятна нова концепция, която ще покаже част от героите, но 26 години по-късно след края, който видяхме. Джо Ландо, както и други колеги са съгласни с идеята и биха се включили, коментира Сиймор.

Идеята е Netflix да се включи в създаването на нов сезон на култовия сериал, макар самата актриса все още да не е разговаряла с никого от стрийминг платформата, но е категорична, че ако се стигне до нови епизоди, то той трябва да се излъчва именно там.

Междувременно 68-годишната актриса бе на премиерата на сериала "Методът "Комински", в който тя участва. Сиймор изглеждаше невероятно. Тя бе заложила на синя рокля с презрамки.

На събитието присъства и Майкъл Дъглас, на когото е поверена главната мъжка роля в проекта.  Актрисата написа, че Майкъл е изключително талантлив актьор и прекрасен човек.