Джендърът Филип става фолкпевица

През ключалката
13:32 - 11 Април 2019
5911
Джендърът Филип става фолкпевица

Транссексуалният Филип Димитров, който се подвизава под името Анджелина, се готви да става фолк певица. Джендърът вече е записал първата си песен  "Неустоима", която се очаква да излезе до месец. 

Новото чалга попълнение сам обяви новината в социалните мрежи. Бившето момче вече е записало парчето, а в следващите седмици ще заснеме и клип към нея.

За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната концепция на клипа, но 21-годишният джендър е категоричен, че ще е иновативно и различно. 

Филип е готов на всичко за да се превърне във фолк звезда

"Ти едвам говориш, представям си как ще пееш", "Побиват ме тръпки от теб, Фильо", "Няма да устоя да си отрежа ушите", са само част от гневните реакции срещу Филип-Анджелина. Въпреки това тя е непукист и не се вълнува от коментарите. Анджелина е твърдо решена да пробие на сцената, а силиконовите й гърди само ще й помогнат. 

Роденият през 1998 г. в Кюстендил Филип започва да се захласва по момичешки дрехи още от малък. На 16 години решава, че ще превърне мечтата си в реалност. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи.

За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 г. с позволението на семейството си Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предишния си живот. За мечтата му да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.