Джени Суши танцува в скута на мъж след целувката

Братът на Кубрат заснел скандалния кадър на партито в хотела

Новини
13:45 - 30 Март 2019
10262
Джени Суши танцува в скута на мъж след целувката

Скандално видео в социалните мрежи, на което се вижда как Дженифър Равало, известна като Джени Суши, танцува в скута на мъж, часове след скандалната целувка между нея и Кобрата, пусна Тервел Пулев. 

Клипът е заснет в лобито на хотела, където е било партито по случай победата на боксьор№1. В клипа се вижда как Кубрат Пулев седи до тях, но това изобщо не смущава едрогърдата репортерка. 

Под видеото пише: "03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!"

Прочутата "суши" целувка на Кубрат Пулев направи Равало известна по цял свят, което според боксьора е и причина за последвалите реакции от нейна страна.

Видеото, която репортерката качи след мача, събра над 1 млн. гледания. Четири дни по-късно на специална пресконференция Джени Суши и нейната адвокатка Глория Олред заговориха за сексуално насилие, а впоследствие на Кубрат бе отнет лиценза за Калифорния. Санкциите срещу него няма да спрат дотук. Равало и адвокатката й смятат, че трябвало да му се наложат и по-солени санкции.