Дженифър Анистън се замрази

Актрисата е една от най-горещите жени в Холивуд и не е мръднала за цели 27 години

През ключалката
17:29 - 11 Юли 2019
26722
Дженифър Анистън се замрази

Секси тяло, разкошна коса, сияйна усмивка – Дженифър Анистън е една от най-горещите жени в Холивуд, която не е мръднала за цели 27 години. В страница за спорт в инстаграм бе направен колаж с две нейни снимки. Едната е направена през 1990 година, а другата през 2017 г.

Фотографиите впечатлиха всички, които търсеха кусури и разлика във външния вид на бившата на Брад Пит, но без резултат. 

"След 27 години! Звездите са чудесен пример за красота през всичките тези години. От друга страна, Дженифър Анистън ни показва истинското значение на Поддръжка!", пише под двата кадъра.

Тази година Дженифър навърши 50 години. Тя е родена е на 11 февруари 1969 г. в Шърман Оукс. Баща ѝ Джон Анистън е от гръцки произход и играе в най-продължителния сапунен сериал - Days of our Lives (Дните на нашия живот).

Става известна в средата на 90-те години на миналия век главно с ролята си на Рейчъл Грийн в популярния американски комедиен сериал „Приятели“. За нея тя печели „Еми“, „Златен глобус“ и наградата на Гилдията на актьорите. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Звездата от "Приятели" никога не е крила, че външният й вид е резултат от много усилия и интензивни тренировки в залата, а резултатите са на лице. Стегнато и слабо тяло, липса на бръчки и хубава кожа са само малка част от забележителната външност на актрисата.