Джино Бианкалана се жени за лекарка, ще става татко

Риалити героят се похвали, че половинката му е бременна и е приела да се омъжи за него

Нещо за четене
12:34 - 04 Август 2022
10427
Джино Бианкалана се жени за лекарка, ще става татко

Джино Бианкалана очаква дъщеричка от любимата си Кристиана Канева, научи Lupa.bg. Риалити героят се похвали, че половинката му е бременна и е приела да се омъжи за него. Припомняме, че Джино се запозна с Криси в столична болница, докато ходеше на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор, кяото преживя преди няколко гоидни.

Двукратният победител във „ВИП Брадър“ пусна видеа от парти за пол на бебе. На тях се вижда как луксозно возило с балони започва да боксува, а след секунди от ауспуха му излиза розов дим, с което се оповестява, че Джино и любимата му Кристиана– с която чакат отстрани, ще стават родители на момиченце.

Преди няколко години двамата си направиха еднакви татуировки на безименните пръсти във формата на халки, които завършват като сърце и се допълват.

Бианкалана е бивш годеник на фолк дивата Джена, като двамата се разделиха със скандал, защото изпълнителката му изневери с Атанас Канара. През 2016 г. риалити звездата се сгоди за моделката Изабела Родерс, но след това той се завърна в България без нея и не пожела да сподели никакви подробности около тяхната раздяла.