Джулиана Гани: Избрах операцията на носа пред развода

Нещо за четене
16:00 - 16 Март 2019, Обновена на: 11:04 - 15 Март 2019
29785
Джулиана Гани: Избрах операцията на носа пред развода

Джулиана Гани още е омъжена. Пред репортер на Lupa.bg „Мис Силикон“ обяви, че все още не е разведена с бившия си любим Станимир Ташев. Около апетитната блондинка обаче има и друга новина - нова пластична корекция на носа. Наш репортер се свърза с нея  ден след операцията, когато вече беше изписана от болницата и обядваше с актуалния си мъж Илиян Найденов. Макар и все още с бинт на лицето, Джулиана любезно отговори на въпросите ни.

Пловдивчанката решила да коригирала носа си, след като не е била доволна от интервенцията преди години. Сега легнала на операционната маса на частна софийска болница при д-р Георгиос Сарпецас. Спецът направил на Гани ринопластика - корекция и реконструкция на формата на носа. Блондинката разкри, че е много доволна от интервенцията, от вида на новия си нос и от бързото възстановяване.

„Вече стана банално да коментирам този развод, той си тече, но Станимир ме бави вече 8 месеца и не можем да разтрогнем брака си. Бракоразводното дело беше назначено за 12 март в пловдивския съд, а операцията ми беше в София, даже в същия час. Просто нямаше как да присъствам. Естествено, аз избрах операцията пред развода. Не че не ми е важен, но просто се проточи прекалено много време и за мен е без значение дали ще е един месец повече или не”, призна пред Lupa.bg силиконовата красавица.

Все още законният мъж на Джулиана – фитнес инструкторът Станимир, от месеци се укрива в Англия. Блондинката допълни, че й е писнало от номерата на неговия адвокат, който изобщо не ходи на делата за разтрогването на съюза. Носителката на титлата „Мис Силикон“ ще се яви на 15 април в Районния съд в Пловдив - датата, на която пак ще се гледа делото. Пловдивчанката и Ташев не общуват от месеци, като взаимно са се блокирали в социалните мрежи.

С новия си любим Илиян са заедно от лятото на 2018 г., като не спират да показват любовта си в социалните мрежи и да демонстрират колко са щастливи заедно.

„Илиян ми е предложил сватба още с годежа във Виена в края на януари. За момента не мога да се омъжа за него, защото по закон съм със Станимир. Ако след развода Илиян е на същото мнение и държи на голяма сватба, ще има. Ако не - не мога да го накарам на сила. Това зависи от него”, призна през смях изкусителката.

Носителката на титлата „Мис Силикон“ призна, че още от декември месец двамата с Илиян искат да имат бебе, но все още не е бременна. Гани обеща да се похвали с щастливата новина веднага след като стане факт.

За момента сексапилната пловдивчанка мисли да преустанови корекциите по лицето и тялото си, защото се харесва в този си вид. Затова пък планира да си направи огромен татус на целия гръб в японски стил.