Къци Вапцаров: Сам се проклех да умра, вече няма да говоря глупости!

Легенди
17:41 - 19 Май 2022
10601
Къци Вапцаров: Сам се проклех да умра, вече няма да говоря глупости!

Емблематичният тв водещ Къци Вапцаров едва не стана жертва на собствените си тъпи шеги, с които от четвърт век пили нервите на телевизионните зрители. Преди две седмици Къцамун едва оцеля, след като цивилно ченге го отнесе със скутера му на столичната ул. "Раковски". Русокосият телевизионер обаче вижда езотерични причини за инцидента и обвинява преди всичко себе си.

"Няколко дни преди катастрофата се похвалих във фейсбук, че съм умрял. Явно съм разтърсил космическите енергии и кармата ме застигна", оплаквал се Къци пред близки и приятели, след като се прибра у дома след кратък престой в "Пирогов". Това е самата истина - в седмицата преди инцидента Вапцаров сам се обяви за мъртвец, защото профилът му в социалната мрежа беше отрязан.

Къци Вапцаров и

Къци е известен с увлечението си по окултизма и източните религии и нищо чудно да си вярва, твърдят запознати с битието на 58-годишния веселяк. В стремежа си да води праведен и аскетичен живот той стигна до какви ли не крайности в последните години, в това число да спи върху орехови черупки и дебне небесата за поява на извънземни.

Водещият се зарекъл да престане с глупавите майтапи и да бъде по-сериозен, което и отива на възрастта му. Тъй като това не важи за нас, ви предлагаме най-свежия виц, роден от инцидента на Къцамун:

"Травматолигията в "Пирогов". Къци лежи потрошен на леглото и пъшка. Съседът му по кушетка предлага да го почерпи с дъвка, но водещият отказва:

- В това състояние само кариес ми липсва."