Как Ивелина на Сашо Кадиев стана " Жена на годината"?

Нещо за четене
17:14 - 12 Октомври 2021
5106
Как Ивелина на Сашо Кадиев стана "Жена на годината"?

Новата половинка на тв водещия Сашо Кадиев стана "Жена на година" в категория „Общество“. Ивелина Чоева бе избрана измежду общо четири номинации с принос в обществото. Това са Елица Баракова – изпълнителен директор на фондация „Бикоуз в помощ на благотворителността”, Калина Калчева – архитект, посветен на възстановяването на стари сгради, и дуото Рая Раева и Светла Баева, които се борят за човешките права.

Чоева бе номинирана като създател на НПО „Помощ за теб“ и мобилното приложение „За Теб“ в подкрепа на жертвите на домашно насилие, nie-jenite.bg.

Очаквана беше победата именно за Ивелина Чоева, защото покрай връзката си със Сашо Кадиев тя е най-разпознаваемото лице сред останалите три дами. Самият водещ, както и неговата майка Катерина Евро неколкократно агитираха за нея през социалните мрежи.

„Благодаря за признанието, подкрепата и доверието! Тази статуетка нямаше да е в ръцете ми без усърдната работа на всички, които работят за развитието на мобилното приложение, както и на всички ангелски същества, които подкрепят каузата. Чака ни още много работа, но съм сигурна, че ще успеем ЗАЕДНО!“, благодари през социалните мрежи Чоева.

Въпреки безапелационната й победа, в интернет витаят съмнения, че се радва на статуетката само благодарение на популярния си мъж.