Каква е истината за Роналдо и Джорджина?

Роналдо не е щастлив. Джорджина прекарва деня в търговски центрове в Рияд, каза близък приятел на майката на футболиста

Новини
14:20 - 22 Април 2023
10253
Каква е истината за Роналдо и Джорджина?

Въпреки факта, че никога не са говорили за това, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес трябва да се примиряват с някои слухове, които се опитват да прекратят връзката им от време на време. За разлика от други известни двойки, инфлуенсърката и футболистът никога не са давали интервю заедно, използват профилите си в социалните мрежи или са изпращали прессъобщение, за да опровергаят тези спекулации, достатъчно е да продължат живота си, така че малко по малко слуховете да отшумят, предава Труд.

Тази нова криза обаче звучи много по-силно от предишните. Както посочват много португалски медии, футболистът е "уморен" от отношението на приятелката си поради нейния "несериозен" , "принуден" и "далеч от реалността" образ на егоцентричка. Всъщност този въпрос се превърна в основния дебат в известната португалска телевизионна програма на CMTV, „Noite das Estrelas“, в която психологът Кинтино Айрес даде мнението си за отношението на двойката през последните седмици.

„Последното поведение на Роналдо показва две неща: че в личния му живот няма нито миг на щастие и че колкото повече се отдалечава от майка си, Долорес Авейро, толкова по-умерен е той. И всички знаем защо той все повече се отдалечава от семейството си“, каза специалистът по време на срещата.

„Роналдо не е щастлив. Джорджина прекарва деня в търговски центрове в Рияд и това е една от причините, поради които Кристиано започва да намира тази история за трагична. Тя просто харчи и харчи, и харчи. И най-лошото от всичко е, че се смята, че тя е до Кристиано, а не е. Тя сама се издига на пиедестал и това никак не му харесва”, допълни журналистът Даниел Насименто . „Казвам го от месеци. Не са добре и има вероятност да се разделят. Реалността е, че на CR7 му е писнало от нея. Това е реалността. Все повтарям, че сватба няма да има. Те са заедно, за да хранят продукта помежду си“, каза коментаторът Лео Каейро, близък приятел на майката на футболиста.

Не всички обаче мислят същото. Филипа Кастро, приятелка на Кристиано, се обяви в защита на двойката. „Мога да потвърдя от сто процента надежден източник, че те са както обикновено. Супер добре. Това са истории, клюки, поръчани от хора, които не понасят Джио. Те са двойка, която има любов за даване и раздаване“, добави тя.