Какви червила са на мода през 2020-а?

Бюти
15:04 - 13 Януари 2020
6772
Какви червила са на мода през 2020-а?

Кои са червилата, с които да започнем красиво 2020-а? 

Светлорозово с блясък

Понякога е добре червилото да не се набива на очи, а просто да придава лек нюанс и блясък на устните. Нежно да подчертава контура им. Това е едно от най-стилните решения както за през деня, така и за моментите, в които искате да блеснете през нощта. Има и друго предимство – поради дискретността му, то отива на всякакъв тип и цвят облекло. Женствено е и със сигурност ще "омекоти" изражението ви. Определено спада към списъка с „must have” неща през тази година. Знаменитостите, които харесват този нюанс червило, са Марго Роби, Чарлийз Терон и Дженифър Лопес. И наистина им отива!

Матово червено

Невероятно смело решение, което обаче привлича погледите на мига към вас. Матовото червено доминира през тази година, а кодовото му име е "контраст". То трябва да бъде контрастно, акцентиращо и предизвикателно. Не отива на всичко, но при подходящо подбрано облекло, наистина е впечатляващо. Част от звездите, които му се доверяват при специални поводи, са Тейлър Суифт и Зендея. А Тейлър винаги го комбинира и с очна линия. Класика!

Мек и естествен нюанс

Тайната тук е да използвате възможно най-пастелния и мек нюанс на червеникавото. Този цвят подчертава устните доста повече от бледорозовото, но със сигурност не "крещи" като червеното. Ефект можете да постигнете и ако нанесете няколко точки от червено червило по устните си и го размажете с четка или пръст. Идеята му е небрежно да подчертае естествения цвят на устните.

Джиджи Хадид е една от дамите, които смело се доверяват на този цвят за естествен вид. Този нюанс е идеалното решение, ако не искаме да слагаме много грим, но все пак искаме да извадим на показ красивите устни. 

Драматично тъмно

Тъмните, драматични нюанси се завръщат с пълна сила, а лилавите оттенъци в тях ще ни завладеят през 2020 г. За нанасянето на тъмното червило е изключително важно да ексфолираме устните предварително, като даже можем да използваме или захар, или четката си за зъби. След нанасянето му е нужно очертаване на контура на устните с коректор за максимално завършен вид. Звучи сложно, но тъмното червило е изключително претенциозно – както към нашите устни, така и към облеклото ни. Но едно е сигурно – тук вече светлините на прожекторите със сигурност ще са върху вас. На червения килим и извън него Хейли Бийбър се появява с такива нюанси. Понякога тя залага на тях за драматичен вид.