Какво се случва с Марина Овсянникова? Мъжът й избяга, децата я мразят

Все още не са известни подробностите за претенциите на Овсянников към съпругата му

Русия
20:36 - 21 Май 2022
12761
Какво се случва с Марина Овсянникова? Мъжът й избяга, децата я мразят

Бившата служителка на Първи канал Марина Овсянникова, която издигна антивоенен плакат по новините и взриви медийния рахат на русофашистката върхушка, се развежда със съпруга си Игор. Делото се води в Черемушкинския съд в Москва.

Според информацията, публикувана на официалната страница на съда, спорът е за отглеждането на децата, съобщава сайтът argumentiru.com.

Все още не са известни подробностите за претенциите на Овсянников към съпругата му, уточнява изданието.

Самата Марина многократно е заявявала, че екшънът силно е разклатил отношенията й с близките. Тя смята, че семейството не й оказва достатъчно подкрепа в трудна житейска ситуация. Освен това синът й, който е тийнейджър обвини майка си, че с издигането на плаката, че новинарите лъжат хората, тя е съсипала живота им.

След скандала редакторката бе глобена. Самата Марина, въпреки всичко, се смята за патриот и подчертава, че няма да емигрира. След като тя бе уволнена от Първи канал, беше наета от немското издание "Ди Велт".

Марина Овсянникова стана кореспондент на западна медия, за да е по "видима"  - Novinite.bg - Новините от България и света

Освен смела и решителна, Марина е и твърде атрактивна, така че едва ли дълго ще остане сама