Къщата на Брендо отвътре (лукс снимки)

Новини
17:37 - 10 Август 2020
30785
Къщата на Брендо отвътре (лукс снимки)

Луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо се дава под наем. Тузарската къща на "кокаиновия крал" се предлага на баровци срещу фамозната цена от близо 12 000 лева на месец, видя Lupa.bg.

Една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас е наета да търси нов стопанин за имението. Базовата цена е 6000 евро, но ако се подпише договор за поне една година и се платят 4 вноски авансово, сумата може да бъде коментирана и да се подпише договор за 5000 евро месечно, уточни пред наш репортер брокер от агенцията. Към палата вече имало запитвания, а за утре даже имало насрочен оглед. 

Холът в къщата на Евелин Банев е просторен - има си и камина, и удобни дивани тип "Честърфийлд", внесени специално от Великобритания. По стените видят изящни картини. Някои са оригинали, а други - репродукции на световни платна 

Къщата на Брендо е разположена на столичната ул. "Пушкин", в близост до резиденция "Бояна". По трасето има доста видеокамери. Те бяха сложени, след като преди години именно от тук бе отвлечена малката тогава дъщеря на наркобоса Лара, която вече е млада дама.

От повече от година имението е необитаемо. Откакто Евелин Банев изчезна безследно преди 2 години, животът в къщата неусетно замря. От дома постепенно се изнесли и съпругата му, и децата. Сега хасиендата си търси нов стопанин.

Кухнята е невероятно удобна и почти неизползвана - очевидно съпругата на Брендо не е наблягала на готвенето, а е поръчвала храна от ресторанти

От обявата става ясно, че семейната къща на Евелин Банев е със застроена площ от 690 кв. м. На първия етаж се намират хол, стая за почивка със сауна, голям кабинет, стая-гардероб, огромна кухня и тоалетна, а като бонус е красивата веранда. Тук са разположени и помещенията за прислугата, за които е обособена отделна баня с тоалетна. На втория етаж има 3 огромни спални с бани и гардеробни към тях. Има и закрита тераса за спорт с луксозни фитнес уреди и тенис маса. Къщата е напълно обзаведена с мебели внос от Италия и Великобритания.

Поглед към всекидневната. Стълбите, които водят към 2-ия етаж, са от ковано желязо

Спортният център в дома на Брендо има и тенис маса

Трапезарията в имението. Колко ли сделки са направени тук?!...