КАТАРЗИС! Психо-свинята Соловьов поиска оставката на Путин

Кремълския пропагандатор после отчаяно се опита да скрие гафа

Украйна
15:21 - 25 Септември 2024
5777
КАТАРЗИС! Психо-свинята Соловьов поиска оставката на Путин

Може би е време Владимир Путин да си подаде оставката. Това шокиращо послание отправи най-популярният руски телевизионен водещ - психопатът Владимир Соловьов в предаването си по "Россия 1". Темата на монолога бяха последните реформи в руската армия, предизвикани от неспособността на Москва в продължаващата над две години и половина война срещу Украйна да се възползва от огромното си надмощие в личен състав и военно оборудване и да постигне категорична победа.

"Не е достатъчно да затворим тези, които се провиниха. Необходимо е да се назначат тези, които разбират как това да се постигне ефективно, бързо и ясно. И не е важно в какво министерство ще работят и как ще се наричат".

След това Соловьов цитира знаменитата фраза на бившия китайски лидер и реформатор Дън Сяопин: "Не е важно какъв цвят е котката, важно е да лови мишки".

"Затова е време да се приемат конкретни решения. И ако това означава оставката на върховния (върховният главнокомандващ на руската армия е президентът - бел.ред.)..."

Мен ли да ме боцнат, или аз да боцна Соловьов?

Докато изричаше последните си думи, Соловьов се усети и опита да замазва:

"...както говорят моите приятели, не ми е такава заплатата да взимам такива решения, но нека вземем най-доброто от опита на великите ни епохи и да използваме методите, които са ни нужни тук и сега", завърши сложното си изречение журналистът.