Катето Евро вече е водеща и на шоу по Би Ти Ви

Актрисата сяда на стола на новото забавно предаване "Игрите на звездите"

През ключалката
17:11 - 30 Май 2019
17902
Катето Евро вече е водеща и на шоу по Би Ти Ви

Катето Евро е водещата на новото забавно шоу "Игрите на звездите", което стартира на 31 май от 21:00 часа. То ще се излъчва всеки петък и малка армия от звезди и хора на изкуството ще се впускат в интересни предизвикателства, за да сбъднат щурата мечта на обикновени зрители на развлекателното шоу.

Актрисата през цялото време ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства, пред които звездите ще бъдат изправени.

Бомбастични въпроси, модерна сляпа баба и околосветска обиколка ще изправят два звездни отбора един срещу друг. Единственото им задължение ще бъде да печелят точки, докато се забавляват с много смешни, забавни и остроумни игри - някои познати от детството, други - измислени специално.

В първият епизод на развлекателното шоу по Би Ти Ви отборът на Георги Тошев - фолк изпълнителя Азис и писателката Ваня Щерева, ще дадат всичко от себе си, за да помогнат на Вилислав, който мечтае да финансира свой музикален проект.

В отбора на Денис Ризов, гост-звезди ще бъдат певицата Рут Колева, както и актьора Влади Въргала. Те, от своя страна, ще насочат всичките си усилия към това да извоюват победата, за да подкрепят Любомира, която мечтае да създаде свой собствен бизнес по графичен дизайн.