Казано честно не всичко му е наред: Вирус налази Кеца, отменя концерти

Феновете стискат палци на Васил Найденов да оздравее бързо

Легенди
13:31 - 25 Септември 2024
2988
Казано честно не всичко му е наред: Вирус налази Кеца, отменя концерти

Васил Найденов се е разболял от някой от върлуващите през ранната есен вируси и това налага да отмени планирани концерти, научи Lupa.bg. Според близки до естрадната легенда той нямал ковид, тъй като си е направил тест и той бил отрицателен.

Кеца обаче чувствал отпадналост и имал болки в гърлото и няма как утре да излезе на сцената на столичния клуб Joy Station в Студентски град. Големият певец често изнася там концерти за многобройните си фенове от София.

"Уважаеми гости на Joy Station, за огромно наше съжаление ви уведомяваме, че по здравословни причини и съответните лекарски предписания, утре 26 септември 2024 г., Васил Найденов няма да може да излезе на нашата сцена. По тази причина, заедно с мениджмънта на Васил Найденов, договорихме нова дата, която да му позволи пълно възстановяване и възможно най-скоро да проведе концерта.
Новата дата е 19 октомври 2024 г.", съобщиха от заведението.

"Всички закупени билети важат за новата дата, без нужда от презаверяване. Всеки, за когото новата дата не е удобна, може в срок до 18 октомври да върне билетите на мястото от което са закупени и да получи обратно заплатената сума", уточниха от клуба. И пожелаха на Васил Найденов бързо възстановяване. Във фен страницата на изпълнителя на "Болката отляво" заваляха пожелания на феновете му да оздравее бързо.

74-годишният Васил Найденов като цяло води здравословен начин на живот и не страда от хронични заболявания. Наскоро Кеца призна, че до преди няколко години  излизал на сцена, дори когато не се чувствал добре, за да не отлага концерти и да разочарова вярната си публика. Васил Найденов е известен с железния си професионализъм и с голямото си раздаване към почитателите си.

Изпълнителят на „Казано честно всичко ми е наред“ обаче вече гледал да се щади и да слагал на първо място здравето си.

За да възстанови бързо гласа си по традиция Васил Найденов правел гаргара с лайка и морска сол и пиел много чайове с мед, лимон и джинджифил. Като опитен музикант той знае прекрасно, че пиенето на сурови яйца също помага много на гласните струни.

Поп идолът от години предпочита да работи през ден в клубове, отколкото да прави голям концерт веднъж годишно. Той буквално пее пред феновете си и поради факта, че изпълнява песните си в по-малки затворени пространства е уязвим откъм вируси. "Кеца не се държи като някаква примадона и не пее на сцената, а слиза при феновете си. И хич не се пази като някой му киха или кашля в лицето", укоряват легендата негови познати. Те съветват големия музикант през есента и зимата да бъде по-предпазлив и да стои на дистанция от хората, за да пази здравето си.