Кейт Мидълтън се разходи с кецове

Херцогинята на Кеймбридж винаги е пример за стил, пише Vogue

Стил
10:59 - 22 Май 2019
7244
Кейт Мидълтън се разходи с кецове

Кейт Мидълтън, модерната херцогиня, която ни дава уроци по стил. Съпругата на принц Уилям, когато винаги е с точното облекло на точното място. Е, почти винаги...

След дълга подготовка, Мидълтън се превърна в звездата на Chelsea Garden Show, което се провежда в Лондон. Тя представи градината "Обратно към природата", създадена с нейната помощ. А за да я подкрепят и да видят творението ѝ пристигнаха не само нейният съпруг и децата ѝ, но и самата кралица.

В повечето случаи, за да се създаде нещо красиво, трябва доста да се поизцапаш преди това. В случая на Кейт това правило също важеше. Сигурни сме, че ръцете й дълго са били изцапани с пръст, докато създаде своята магична градина.

А онзи ден привлече погледите ни с... калните си бели кецове. Мидълтън избра доста небрежен, но същевременно елегантен тоалет за един от дните на изложение. И, напълно без изненада, той се превърна в истински хит.

Бяла риза на цветя с перфорации, кафяв панталон с широки крачоли и висока талия и бели, платнени кецове. Те са на марката Superga и струват 65 долара. А интересът към тях очаквано се повиши многократно, след като ги видяхме на фините крака на херцогинята.

С този свободен тоалет Кейт се катереше по дървени стълби и обикаляше из треви и храст. И всички бляскави рокли и елегантни обувки на висок ток останаха на заден план пред перфектния аутфит за пролетта и лятото, който Мидълтън ни демонстрира, пише Vogue.