Кейти Пери едва не се самоубила при раздялата й с Орландо Блум

Нещо за четене
22:17 - 29 Юни 2020
5776
Кейти Пери едва не се самоубила при раздялата й с Орландо Блум

Музикалната икона Кейти Пери споделя някои смущаващи неща от личния си живот с Орландо Блум по време на интервю за SBS Radio One, където разкрива, че през 2017 г. е била близо до самоубийство, пише Канал 3.

„Тъкмо кариерата ми вървеше стремглаво нагоре, когато се разделих с тогавашното си гадже и настоящ баща на бъдещото ми дете, и очакванията не се оправдаха за новия ми албум. И тогава, вместо да продължа да летя, аз се разбих в земята“, споделя певицата. „Благодарността е може би нещото, което спаси живота ми, защото в противен случай щях да се потопя в собствената си тъга и най-вероятно щях да скоча от ръба“.

Кейти Пери и Орландо Блум са сред най-сексапилните двойки в Холивуд през последните няколко години и с оглед факта, че скоро ще си имат собствено дете, изглежда, че връзката им е по-стабилна от всякога. Макар в шоубизнеса да няма никакви гаранции, независимо от нивото на обвързаност.

Двамата се срещат на наградите Златен глобус през 2016 г. и след кратки турболенции в началото на връзката през 2019 г. се сгодиха, а в рамките на юли се очаква на бял свят да се появи и дългоочакваната дъщеричка.