КГБ шефът на руските екстрасенси : Вирусите се правят от 40 г.

Мистика
10:33 - 03 Февруари 2022
8131
КГБ шефът на руските екстрасенси: Вирусите се правят от 40 г.

През февруари 2020 г. на преклонна възраст умира шефът на специалния отдел с екстрасенси към правителството на Русия Борис Ратников. Години наред той ръководи хората със свръхсетивни възможности като особено важна част от Федералната служба за безопасност. След пенсионирането си генералът си позволява да говори и пише за някои от изводите и фактите, сред които е минал животът му.

Неговата група изследва телепатия, ясновидство, хипноза, приложна психология, парапсихология, телекинеза, астрология и други езотерични области. Малко преди смъртта си Ратников говори за войната без оръжие, която се води в момента. Според него тази война е по-опасна от всяка друга, защото се унищожава моралът на хората.

Това се дължи на страха, съзнателно и целенасочено заложен в главите на хората. Световните корпорации създават изкуствен глад, тласкат хората към алкохол и наркотици, създават условия за бедност. Целта на всичко това е намаляване на човешката популация и е резултат от останалите ограничени ресурси на планетата, които не стигат за постоянно нарастващото население на Земята.

Задачата на членовете на неговата група – специално изследвани и обучени хора със свръхсетивни възможности, била да се свържат с енергийно-информационното поле на Земята (Решетката на Единното съзнание), за да получат необходимата информация. Никола Тесла, Леонардо да Винчи, Нострадамус и много други творци и пророци, които са имали ясновидски канали, са черпили идеите си оттам.

Един от операторите на групата през 1992 г. успява да получи информация за действията на американската страна или поне така разказва Ратников. Установява се, че зад Океана се работи по проекти за намаляването на човешката популация. За да просперират избрани страни, е прието за необходимо да се сведе до минимум раждаемостта в Азия, Африка, Индия, Япония, Китай, Източна Европа и Латинска Америка. Най-практичният начин да направите това е чрез страх.

Ако редовно се излъчват кадри на ужаси, сплашвате масите с несигурността на бъдещето и се налагат строги ограничения върху вида на карантинните мерки, тогава на генно ниво необходимостта от раждане на дете ще намалее от основният инстинкт за собствено оцеляване.

Голяма роля в тази програма е отредена на съвременните технологии и популяризирането на различни видове съвременни средства за комуникация. Чрез тях лесно се контролират умовете на масите и се вдъхновяват идеи, са полезни за „златното“ малцинство, което е на власт.

Транснационалните корпорации са разработили различни методи за намаляване на броя във всяка отделна страна: в някои легализират незаконните вещества и насърчават пиянството, в други създават недостигът на питейна вода и храна, в трети ниските доходи на населението постоянно държат хората в страх за бъдещето.

Ако тези методи са неефективни, тогава се използват специално създадени вируси.  Подобни програми се разработват от средата на 80-те години на миналия век.

Русия преминава през всички изпитания точно като останалия свят. Персоналът на специалния отдел на Ратников обаче не успява да види единството на държавата през 2030 г. В енергийно-информационното пространство на планетата няма интегрална Русия.

Борис Ратников многократно призовава, че човек трябва да осъзнае колко много зависи бъдещето от неговите мисли и височината на вибрациите, предавани на околната среда. Прогнозите не могат да вземат предвид развитието на съзнанието и морала на по-голямата част от населението на планетата, но това е ключов момент за оцеляване живота на планетата.

Мозъкът не е генератор на мисли, той служи за получаването им, казва Ратников. Душата на човек създава и предава мисли, привлича ги към мозъка със своите вибрации. Чистотата на душата позволява да се привличат положителни мисли и те оформят съдбата на отделния човек, отделния народ и цялата планета. Мисълта ражда думи, след това идва действието, формира навици и в резултат на това характер. Тази верига изисква строг контрол, тъй като на планетарно ниво тече чистка.

Според Борис Ратников единственият начин за оцеляване пред изкуствено създадените болести и проблеми е всеки да пречиства мислите си, да вдига вибрациите на съзнанието си. За това могат да помогнат светли мисли, силен морал и отхвърляне на егоизма.