Киноманите потресени, Чарлийз Терон отглежда джендърче

Джаксън решил, че не иска да е момче още на 3 годинки

Актуални новини
11:27 - 23 Април 2019
11033
Киноманите потресени, Чарлийз Терон отглежда джендърче

Чарлийз Терон призна пред целия свят, че отглежда 7-годишния си син като момиче, с което предизвика хиляди противиположни коментари сред поитателите на седмото изкуство. В свое интервю актрисата сподели, че когато бил на 3 години, осиновеният ѝ син Джаксън ѝ съобщил, че не е момче.

Тъй като се появяваха снимки на момчето с полички и роклички и със сплетена коса, мнозина се чудеха какво си позволява актрисата. Чарлийз Терон обаче заяви, че не е тя тази, която определя природата на децата си.

Някои поставиха на съмнение качествата ѝ като родител при положение, че се вслушва в думите на едно 3-годишно дете за това как трябва да го отглежда.

"В миналото си работих като бавачка. Грижех се за 3-годишно момиченце, което твърдеше, че е русалка. Изкарах я от ваната и ѝ казах истината. Сега тя е щастливо 12-годишно хлапе", написа в туитър консерваторката, журналист и блогър Кандис Оуенс.

"Когато бях на 8 г. баща ми ме хвана да скачам от стълбите, попита ме какво правя и му отговорих - Аз съм Батман. Не, не си, каза той. Аз се тръшнах и се заканих, че ще избягам. Тогава той ми събра нещата в една чанта и ми я подаде. Стигнах до съседите, след което се прибрах у дома и вечерях с родителите си", разказва друг потребител в мрежата.

Други разбират защо актрисата е взела решение да подкрепи малкия си син. "В днешно време ако не проявяваме разбиране към децата си, един ден те си тръгват от нас", пише потребителка в мрежата.

Има и такива, които поздравяват звездата и смятат, че тя е родителят, което всяко дете заслужава да има. Самата Чарлийз Терон не е правила повече коментари по темата.

Актрисата осинови Джаксън през 2012 г., а след три години - малката Огъст. И двете деца са от афроамерикански произход.