Кметът на Ямбол се излекувал от коронавирус с Ивермектин

Новини
13:40 - 25 Декември 2020
5408
Кметът на Ямбол се излекувал от коронавирус с Ивермектин

Кметът на Ямбол е сред българите, който са се изправили очи в очи с коронавируса. Валентин Ревански се е излекувал и отново живее и работи пълноценно. Той разкри кое лекарство е използвал при терапията.

Ревански е бил излекуван от ковид с медикамента Ивермектин.

Това сподели самият градоначалник с пост във Фейсбук.

„Уважаеми съграждани, приятели, споделям с вас този материал, защото имам преки впечатления от този медикамент. Както споделих, преди близо четири седмици имах положителна проба за Ковид-19. Изолирах се, в първите дни имах висока температура и мислих, че състоянието ми щеше да се влоши. След консултация с д-р Янкова, която родом е от Ямбол, но практикува в столицата, тя ми обясни за медикамента и как може да бъде намерен. Той се продава под формата на таблетки в Германия, Австрия и в други държави. В България се предлага в една аптека в София, която е научно-изследователска и е към Министерството на здравеопазването. Може бъде закупено с рецепта. Продава се и като ветеринарен продукт, макар че, когато е бил открит, се е използвал единствено в хуманната медицина, след което се прилага във ветеринарната. Медикаментът ми беше предоставен от мой близък и под ръководството на лекаря започнах неговия прием в продължение на три дни.

... Не мога да давам указания как се приема лекарството. Това могат да направят само лекарите. След като се върнах на работа споделих на мои познати и приятели впечатленията си от медикамента. Не съм направил това публично, защото все още нямаше официални изявления от здравни специалисти в България и можеше да бъда обвинен в разпространяването на неверни твърдения. Въпреки, че в материалите този медикамент е описан като един от най-безвредните, приемът му трябва да бъде предписан от лекар. Позволявам си да споделя това с вас, защото според мен, може да бъде в помощ на много хора. Бъдете здрави и се пазете! С уважение, Валентин Ревански“, написа кметът на Ямбол във Фейсбук.