Коалиционните кретени отиват на селфи с изнасилени дечица в Киев

Коментар
20:30 - 25 Април 2022
13349
Коалиционните кретени отиват на селфи с изнасилени дечица в Киев

Занзибар вече не е най-желаната дестинация за недопечените български задници на градските хипстъри и провинциалните лелки, откакто президентът на Танзания го тръшна коронавирус, агресивна маймуна зарази с тетатус германска пенсионерка, а цената на малката бира скочи до долар и шейсет. Сега по-модерно е да се разходиш да вееш перчем из Киев като Борис Джонсън и да си правиш селфита пред надупчена от руски снаряди стена или с пушещ цигара труп.

Сякаш положението на родината ни като най-жалкото, презряно и страхливо сателитче в Европа на русофашистката психопатска и алкохолизирана сган не е достатъчно унизително, та клетият Кирил Петков е повел коалиционните кретени към Украйна. В жалък и детински опит да убеди путинските гъзолизци с тежка умствена и морална недостатъчност, че там наистина се води война, а не битова, пиянска свада между двама братя.

Дори и най-нископлатените и нискочели путински тролове, дъртите, мазни ченгета и болшевишки каскетни интелектуалци вече са разбрали как една получовешка орда, водена от безбожна хунта с фатални мозъчни увреждания, се опитва да унищожи горд и смел народ. Само нашите Тома Неверници имат нужда да отидат на място, да бръкнат в дупките от куршуми в телцето на разкъсано от руските изроди бебе, или под полата на изнасилено 9-годишно момиче, за да се убедят, че Украйна се нуждае от помощ. Що за извратени боклуци живеят на 44 градуса северна ширина? Че и участват в управляваща коалиция?

Хайде, присъствието на Станислав Балабанов от ИТН или червената шефка Корнелия Нинова си има някакво обяснение. Сигурно ще се разходят до Киев да си запишат по някоя оригинална украинска рецепта за сланина с чесън и люти чушки, за да се поохранят, че са им се спихнали пухкавите задници от работа на ползу роду в коалицията.

Както е тръгнал Кирил Петков, може да натовари в правителствения чартър още някой от нравствено скопените „различни“ и „съмняващи се“ путиноидни клакьори. Предлагам Петърчо Волгин и Сашето Симов, че рискът от инцидент е най-малък, защото са по метър и петдесет и са трудни за улучване дори с високоточковите по Елена Гунчева супероръжия на орките. Разбира се, ако не се целиш в провинциалното его или рубладжийската им алчност, тогава се превръщат в гигантски мишени.

Честно, не знам дали всъщност не завиждам малко на украинците в момента. Май е за предпочитане да заспиваш в мазето и да делиш последния сухар с нещастните си, треперещи дечица, отколкото да бъдеш подложен на такава гавра и унижение като нас, българите, жертви на идиотската и напълно изчерпана политически и морално коалиция, в която участват наследниците на болшевишките терористи и чалгарските селяндури от „Левски“ Г.

Имам чувството, че миналата седмица украинският външен министър Дмитро Кулеба ми е забил такъв шамар, че пръстите му завинаги са дамгосани по бузите ми. А тези, към които горчилката на украинския министър наистина беше насочена, сега ще си направят туристическа обиколка из родината му. Те не се различават много от путиновите скотове, които крадат перални, ютии и малко използвани кюлоти.