Коцето Калки навъртя 60

Пеещият стоматолог празнува с юбилеен спектакъл в "Сити Марк Арт Център"

Нещо за четене
19:49 - 08 Декември 2022
5040
Коцето Калки навъртя 60

Най-гласовитият стоматолог в държавата д-р Костадин Георгиев – по-известен като Коцето Калки, отбелязва 60 години с юбилеен спектакъл „60 обиколки около Слънцето“, който ще се играе в събота, на 10 декември, в "Сити Марк Арт Център" (бившето кино „Левски“).

За спектакъла Калки е подготвил съвсем нови песни, но подобаващо място е запазил и за старите хитове на група „Медикус“ – „Векът на любовта“, „Кошница с мечти“, „Там при Джино“ и др.

„Уникалното е, че това място се запази и като кино, така че ще бъде и малко видео спектакъл. На видеостена ще покажа някои неизвестни биографични моменти от почти футористичния си живот, разбира се, гарнирани с хумор. Водещ ще бъде моят син Теодор, който е почти на 12 г. И още един анонс към предстоящото - спектакълът ще започне с пиеса за пиано и… пишеща машина. На пишещата машина е Теди (той е ученик в Музикалното училище), а на пианото е майка му – Мартина Табакова, която е виртуозен пианист.  Разбира се, задължително ще участват приятелите ми от „Медикус“, както и други уникални музиканти, които съм поканил“, подвига пред Lupa.bg леко завесата пред предстоящия концерт юбилей Калки.