Кой даде диплома на неграмотния Емрах?

Нещо за четене
16:59 - 05 Април 2022
13148
Кой даде диплома на неграмотния Емрах?

Нормално ли е човек със средно образование да пише с брутални грешки и правопис ала неграмотен ром? За Емрах Стораро е нормално. Младият певец показа, че няма изречение без правописна грешка, забеляза Lupa.bg.

СъжлЕлявам, магиЙ, върхО, немога, кОплета - това са част от бисерите на младока, който преди година взе тапия за средно образование и то с нелош успех. За препинателните знаци като запетайки и тирета въобще няма да коментираме, те въобще не съществуват в правописния речник на най-младия от клана Стораро. Според Емрах множественото число е само с "й", той явно не е чувал за правилото, че в множествено число думите никога не завършват на Й.

Неграмотността на Ерах е брутална

В социалните мрежи вече се питат как момчето е изкласило след 4-ти клас, където трябва да се върне, за да научи родния си език.

"Ужас! Няма изречение без правописна грешка. Срамота, но голяма част от младите са така, дипломи се раздават ей така. Утре и висшУ ще има" - коментират потресени от правописа на певеца.

Най-вероятно младежът ще се оправдае, че е бързал, бил е под въздействието на афект или пък му е трудно да пише буквите от малката клавиатура на мобилния си телефон. Ние ще му препоръчаме да залегне над книжовния и правописен речник, така, както заляга над гаджетата, кариерата си и клубовете.