Кой е фаворитът на Андреа Банда за Световното в Катар?

Инфлуенсърката е играла футбол като дете и е верен фен на ЦСКА

Спорт
19:14 - 17 Ноември 2022
2554
Кой е фаворитът на Андреа Банда за Световното в Катар?

„Аз съм пораснала в Долен Лозенец на една дълга улица, на която живеехме само две момичета и искаш или не искаш – играеш футбол“ - сподели инфлуенсърката Андреа Банда Банда на водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев в предаването „100% будни“ по БНТ 1. Нещо повече - наложило ѝ се да бъде фен на ЦСКА, за да си няма проблеми с кварталните „главатари“. Какво споделя красивата и обичана инфлуенсърка за фаворита си на Световното в Катар и футболната легенда – Роналдо, вижте видето.

Тези срещи с футбола на усмихнатата инфлуенсърка съвсем няма да са последни. Тя ще има ключова роля в предаването „Трето полувреме“ по БНТ по време на Световното първенство по футбол в Катар. „Работата ми ще е да превеждам от Интернет на футболен език“ – разкри Андреа Банда Банда на Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

Заедно с инфлуенсърката в студиото на „100% будни“ тази седмица гостува и един от водещите на „Трето полувреме“ Илиян Енев, който провокира зрителите с въпроса: „Представяте ли си финал Аржентина с Меси и Португалия с Роналдо – лебедовата песен на двамата?“. „Аз имам два любими отбора на това Световно първенство – Дания и  Нидерландия. Харесват ми защото играят офанзивен, нападателен футбол“ – си позволи да сподели спортният журналист.

Илиян Енев и Андреа Банда Банда ще се изявяват в предаването „Трето полувреме“ по БНТ преди и след всеки мач от Световното първенство по футбол. Мондиалът ще се състои между 20 ноември и 18 декември, като ще бъде първият на територията на Близкия изток. БНТ 1 и БНТ 3 ще предоставят на зрителите 34 мача на живо, а всички останали - отново на живо и напълно безплатно на онлайн платформата на bntsport.bg.