Копейката наглее: Цънцарова лъже!

Би Ти ви да порицае нея, не мен

Политика
12:12 - 17 Октомври 2024
2363
Копейката наглее: Цънцарова лъже!

Вчера Ьтв излязла с позиция в защита на Цънцарова. Според нея съм извършил недопустими лични нападки срещу водещата на сутрешния блок, като съм я нарекъл лъжкиня. Това коментира в социалните мрежи Костя Копейкин.

Аз обаче съм възпитаван да наричам нещата с истинските им имена. От години питам Цънцарова дали е платила глобата на лекарката, която заедно с нея наруши Закона за защита на личните данни, и от години не получавах отговор. При последното ми участие обаче Цънцарова най-нагло заяви, че такава глоба нямало и никой не бил глобяван заради нея. Само че решението на КЗЛД казва друго.

Е, как се нарича човек, който лъже? Мария Цънцарова, естествено. Ето защо за мен позицията на Ьтв е необяснима. Вместо публично да порицае своята служителка, която е извършила престъпление, а след това лъже, за да го замаже, медията се изправя в защита на лъжата. Много тъжно и жалко падение!

На финала искам да питам Ьтв дали имаха позиция, осъждаща Бойко Борисов, който нарече всички журналисти "мисирки". Въпросът е риторичен, отговорът го знаем всички. Съответно и изводите също сме ги направили всички.

А основният извод е, че провеждането на операция "Чисти ръце" в медиите става все по-наложително!