Корнелия Нинова: Борисов си изпуска нервите

Изборните нарушения и събирането на доказателства за тях не е работа на партията, а на прокуратурата, смята червената лидерка

Новини
09:20 - 05 Ноември 2019
2986
Корнелия Нинова: Борисов си изпуска нервите

Бойко Борисов го е яд, че хората се обединиха срещу модела му на управление. Изпуска си нервите, а това показва страх и безсилие. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за bTV и допълни, че дали някой е силен лидер се доказва във времето и не е еднократно действие. 

По думите ѝ, грешката на премиера е, че късно е тръгнал по нейния път. Нинова имаше предвид идеята му да предложи мандатност на кметовете - не повече от 3 мандата. 

"Ние наложихме тази мандатност за лидерите, а той си остава вечният лидер. В политиката няма по-силен пример от личния", обясни още Нинова. Тя допълни, че апатията на хората е шамар за всички политици. 

Нинова подчерта, че изборните нарушения и събирането на доказателства за тях не е работа на партията, а на прокуратурата. Тя допълни, че е поздравила Мая Манолова и ѝ е пожелала успех, каквото и да реши да прави.  Лидерът на БСП допълни, че очаква повече от евродепутата Елена Йончева в борбата ѝ с корупцията.