Корнелия Нинова за скандала на Олимпийските игри в Париж: Хора, събудете се!

Политика
17:35 - 02 Август 2024
2525
Корнелия Нинова за скандала на Олимпийските игри в Париж: Хора, събудете се!

"Вече седмица гърмят скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна. Пазете децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Това написа във Фейсбук бившият председател на партия "БСП" Корнелия Нинова. Така тя коментира скандала, който се вихри на "Олимпийските игри" в Париж.

Публикуваме позицията без редакторска намеса:

"Вече седмица гърмят скандалите около откриването на Олимпиадата в Париж и боксовия мач с нещото, родено мъж, преродено в жена. Може да има различни гледни точки. Аз имам своята, лично изстрадана, но непреклонна".

"Пазете децата от това извращение. Не пипайте децата. Долу ръцете от българските деца". Осем години подред отправям този призив. Осем години се боря срещу джендър идеологията. Смазаха ме от бой - и свои, и чужди. Подиграваха ми се, клеветяха ме, омаскаряваха ме, но не ме пречупиха.

Всичко започна с опита за ратифициране на Истанбулската конвенция в Народното събрание.
Гордея се с факта, че имам личен принос тя да не стане факт в България. Нищо друго да не съм направила в политиката, това е достатъчно. Тогава зависеше от нашите гласове. И въпреки моркова и тоягата, който се размахваха към мен, не позволих групата да подкрепи това антиприродно, антихристиянско и антиконституционно извращение социален пол, различен от мъж и жена( вече са 48 такива някакви неща). Ако някой ден напиша книга какви хора в България и извън нея и с какви мотиви ме притискаха, ще бъде интересно четиво".

"И тогава, и сега ви казвам: много са силни, много са богати, много са опасни и няма да спрат. Виждате резултатите: Евровизия, Олимпиадата, Оскарите. Настъпват през спорт, култура, наука, образование.

Целта са децата, следващото поколение. Покрай битката ми за децата, ми се обадиха много български семейства, които живеят в чужбина с много потресаващи истории.

Предлагат на децата им в училище хормонална терапия без родителите да знаят. Карат ги да водят 2 дни в седмицата момчетата си в женски дрехи. Учат ги на полова неутралност. Искат от тях сами да избират какъв пол са, различен от биологичния.

Български учителки са ми показвали извънкласни пособия с подобно съдържание. Последиците за децата могат да бъдат много тежки - физически и психически.

Светът се побърка. И да, всеки над 18 г. е свободен да си живее живота както иска, но не пипайте децата.

Наричайте ме ретроградна, старомодна, нелява, консервативна. Не ми пука. Децата са ми по- важни от оценките ви за мен. Защото преди да съм политик, съм жена, майка и българка. И искам да остана такава, а не родител 2.

Хора, събудете се и се изправете срещу това безумие. То идва и може да нахълта във всеки дом, без да чука. Да пазим децата си".