Корнелия подхвана свинския геноцид

Политика
14:52 - 14 Октомври 2019
1804
Корнелия подхвана свинския геноцид

Изключителен цинизъм е да избиеш без причина 5000 животни в Сливенска област и да говориш как развиваш животновъдство, отсече лидерът на БСП.

Корнелия Нинова подхвана свинския геноцид. „Намирам за изключителен цинизъм да избиеш без причина и доказателства близо пет хиляди животни в Сливенска област и да дойдеш тук, за да говориш как развиваш животновъдство и колко много си направил за това”.

Това заяви пред журналисти днес в Сливен председателят на БСП по повод посещението на премиера Бойко Борисов на Национално изложение по животновъдство тази събота.

Нинова припомни и случаите с унищожаване на животни в ямболското село Шарково и Болярово. Унищожиха цял сектор и е наистина груб цинизъм с живота на хората, чийто поминък убиха, коментира тя.

Корнелия Нинова бе в Сливен, за да подкрепи кандидатите за кметове и общински съветници, издигнати от БСП. Познавам Кольо Милев и като кмет, и като депутат, като почтен и честен човек, професионалист, генерал, мъж на честта и на достойнството, каза Корнелия Нинова. Вярвам му. Видях и програмата им за управление на Сливен, която е много конкретна, ясна, възможна, реалистична.

Нинова благодари на Милев и за работата му през последния месец по темата "Сотиря", по думите й, голямата тема за справедливост и възмездие. Тя допълни, че не помни парламентът да е работил с такива ускорени темпове, както в случая с законовите промени, касаещи съкратеното съдебно следствие за тежки криминални престъпления

Целта ни е победа на изборите, заяви кандидатът за кмет на община Сливен Кольо Милев. Той припомни, че е бил кмет на Сливен в мандат 2011 - 2015 година, като посочи, че придобитият тогава опит, сега ще бъде надграден с още по-енергични усилия.